Jag blir tokig!

Godmorgon!

 Jag är ganska stolt över att jag lärt mig att göra en hel del saker med min hemsida. Även om jag haft en massa hjälp av min ovärderliga vän Emma så har jag själv klurat ut en hel del saker. Stolt som en tupp har jag varit. Dock är det vissa små saker som bara inte funkar. Jag får inte till det och det retar mig så jag blir tokig. Det kan se hur bra ut som helst när jag ändrar och så fort jag trycker på "spara" så blir det helt annorlunda. Saker som jag tycker är hur logiska som helst visar sig ofta inte vara som man skulle kunna tro.

Jag kanske skulle sätta mig på skolbänken bland andra dator-amatörer.  Få det förklarat för mig i enkla ord. "Tryck här och tryck där så händer detta". Det är bara det att det är aldrig så enkelt. Det har jag åtminstone lärt mig. Det blir nog ofta så när man har ett datorproffs i familjen. Det är så enkelt att bara lämna över det till honom när det är något som behövs göras. Förklarar han glömmer jag det lika fort igen. Det går aldrig att svara rakt på en fråga när det gäller de här sakerna. De där datorproffsen har nog svurit en ed om att inte släppa in oss andra i deras klubb. Eller så är jag bara dum i huvudet!

Därför ser vissa saker lite konstiga ut på min hemsida. Jag har bestämt mig för att det är charmigt och gulligt och låter det vara så. Ibland lyckas jag få röd text, ibland inte. Mellanrum mellan vissa saker är hur stora som helst. Charmigt och hör sen. Jag är hundnörd. Inte datanörd!

Tur att mina kunder inte verkar bry sig om detta. Kurserna är snart fullbokade för nästa omgång och jag är nöjd. Jag kommer att jobba lite, lite mindre i veckorna. Det passar mig bra. Då ger jag järnet. Planeringen för omgången i maj är redan klar. Lite stolt över detta är jag. Så småningom ska jag lägga in det på hemsidan. Då kommer jag förmodligen att slita mitt hår igen innan jag får till det. Vad gör väl det? Huvudsaken att det funkar. Charmigt är det. Så det så.

Ha en underbar dag!

Kram

26 feb 2013

Comments powered by Disqus