Stänger av ett tag.

Godmorgon!

Det är ganska tomt och innehållslöst i lilla huvudet idag. Jag behöver stänga av ett par dagar och hålla helg fredag och lördag. Vädret inbjudet till uteaktiviteter och här står man med en trött hund som helst vill ligga kvar i sängen hela dagen.

Hon får skynda sig att bli bra för jag är bara halv när jag jobbar utan henne. Jag märker det. Hoppas inte mina deltagare lägger märke till det. Hon fattas! Det hjälper inte att ta med Alma. Det är inte Doris. Förlåt Alma. Idag ska Alma vaccineras och Doris ska följa med och visa upp sitt sår. Jag tycker att det ser riktigt bra ut nu. Det luktar inget och jag hoppas att vi kan låta det börja läka nu. Jag vill återgå till att allting är som vanligt igen. Att hon börjar äta och inte ligger i sängen hela dagarna. Att hon kommer studsande när det är dags att gå ut. Nu får jag hämta henne och fösa med henne om jag ska få ut henne. Hon är verkligen inte sig lik.

Nästa vecka är det sista veckan på den här omgångens kurser och jag tänkte chocka mina detagare med att baka något annat än sockerkaka till fikan. Kanske jag ska träna i helgen så det inte blir katastrof på kursdagarna. Kanelbullar ska jag inte ge mig på. Vi ska inte spela boll med dem. Jag får bläddra i kokboken och se vilket som är lättast näst efter sockerkaka. Det ska nog lösa sig.

Eftersom jag startar ny omgång direkt efter behöver jag inte gå och vara sysslolös i en vecka emellan. Det är bra. Jag mår bäst när jag får jobba även om det har varit lite mycket denna veckan där jag jobbade varje dag i helgen och inte hade någon fridag alls. Äsch, vad gör det. Det var kul men kanske det är bra att jag har två fridagar nu. Det finns ju fönster som inte blivit putsade, golv som är fulla av grus, skåp och lådor som behöver rensas, bil som behöver tvättas och städas........eller så finns det en härlig skog och en underbar rastplats vid havet man kan åka till. :)

Ha en underbar dag!

Kram

3 maj 2013

Comments powered by Disqus