Isbjörnsunge.

Godmorgon!

En isbjörnsunge i plysch. Söt som socker. En gåva från Världsnaturfonden för att jag är fadder till en isbjörn. Lite glad blev jag när jag fick den. Den fick en plats på hallbyrån där den stod och såg så snäll ut.

Nu ligger den än här och än där. Ditburen av en skendräktig Doris. Efter löpet har hon nu kommit till den tid när det skulle varit dags att föda sina valpar och att hennes "valp" stod på en hallbyrå där hon normalt inte skulle drömma om att ta något hjälps inte. Hennes valp ska hänga i munnen på henne och hör sen.

Just nu är den ute och bekantar sig med snön i trädgården. Vaktad av sin mor Doris. Vad gör man med en skendräktig hund? Ser till att hon har att göra. Ökar motionen. Hon får väl ha sin valp hängande i munnen när vi går ut. :)

Själv ska jag jobba idag. Precis som vanligt. I snöblask. Det töar nämligen. Bort snö, bort och kom inte igen förrän nästa vinter.

En liten aning vårkänsla fick jag när jag kom ut med hundarna på morgonen. En fågel kvittrade lite svagt i en buske. Den är lika felprogrammerad som Doris. Vårkänslorna får vi nog vänta med ett tag till. Igår satt jag och lyssnade på dottern som berättade om deras semesterresa till Dominikanska republiken i Västindien och idag sitter jag med en liten huvudvärk och undrar varför inte jag är där. Det kunde jag väl vara värd. Eller?

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

2 feb 2014

Comments powered by Disqus