Inte tiiiiid!

Godmorgon!

Vi har uppgraderat oss:

Bulla-Berta har gått i pension och blivit ersatt av Bulla-Bertil! En Kawasaki 900 classic har parkerat sig i vårt garage och där lär han inte få stå så mycket! Jag sitter som en drottning som blickar ut över sitt rike när jag åker där bak. Mannen har ett leende som hotar att klyva ansiktet i två delar.

Bulla-Berta fick en kram för lång och trogen tjänst och togs omhand av mc-handlaren medan vi gled iväg på vår nya leksak. Upp och ner för backarna med den längsta och mest ologiska vägen från Helsingborg till Malmö tog vi oss hem igår.

Doris och Selma har lämnat in en protest för att det inte finns någon plats för dom och undrar lite nervöst om det är slut på deras aktiviteter på semestern. Icke alls mina älskade lurvisar. Men ni får nog dela tiden en liten aning orättvist så länge vädret är perfekt för motorcykelturer. Sorry!

Som rubriken antyder har jag inte tid alls med bloggande och annat om jag ska både hinna med hundar, mc, familj, vänner och allt annat man ska hinna innan det är dags att jobba igen. Mycket att göra......... och så lite tiiiiid!

Ha en underbar dag!

Kram

27 jul 2014

Comments powered by Disqus