Inte så lätt

Godmorgon!

Det är inte så lätt. Att veta om man gör rätt. Framför allt inte om det är saker som är oåterkalleliga. Ska jag eller ska jag inte.......Tankarna pendlar likt en flagga i storm hit och dit.  Den stora frågan är: bejaka den begynnande förkylningen och gå och lägga mig en stund till eller inte........? Stora frågor så här på onsdagsmorgonen.

Ja, jag är lite förkyld. Åtminstone tror jag det. Det är lite stopp i rören jag ska andas genom och det brukar ju vara förkylning då. Kan också vara tillfälligt stopp. Det händer lite då och då men idag känns det lite som bomull i huvudet tillsammans med nästäppan så det är nog en förkylning i alla fall. Med tanke på att mannen gått här och snuvat en hel vecka så är det inte så konstigt.

Nu tänker jag inte fokusera allt för mycket på detta. Tar ett extra glas juice och stoppar en näsduk i fickan. 

Det finns betydligt roligare saker att koncentrera sig på. T ex att vi har en helt underbar höst vädermässigt för att hålla hundkurser so far. Inget regn i sikte och temperaturen är om något lite för hög och luften för kvav men vi fryser i alla fall inte. Jag som köpt mig ett nytt snyggt regnställ har inte behövt packa upp det ännu. Det får gärna ligga kvar i påsen ett tag till.

Som alla märker har jag inte så mycket att orda om idag. Jag skyller det på vadden som ligger runt min hjärnan. Jag gör ett nytt försök imorgon istället.

Ha en underbar dag!

Kram

 

28 aug 2013

Comments powered by Disqus