Inte så illa.

Godmorgon!

Så här ser bilen ut och det ser inte så farligt ut. Till och med lamporna är hela! Men. Eftersom tydligen, enligt vad man kan se på blodspår i vägen, har vildsvinet hamnat under bilen efter kollisionen och sen har jag dragit det med mig åtminstone 100 meter så vet man ju inte hur stora skadorna är undertill.  Inte konstigt att jag inte hade styr på bilen! Inte heller konstigt att den stackaren såg ut som färs efteråt. Jag har fortfarande lite ont i händerna men annars mår jag helt ok idag. Förutom att jag inte har någon bil! Vi får försöka fixa och trixa med en bil. Hur nu det ska gå till.

Jag är så glad att jag inte hade Doris med i bilen. Även om hon ligger i en säker bur så hade det inte varit roligt att ta ut henne på en mörk motorväg med en matte som var chockad och inte alls så trygg som hon nog hade behövt i den situationen. Åk aldrig med hunden i bilen om du inte har en säker bur, grindar eller en sele som du låser fast i säkerhetsbältet. I mitt fall kunde hon inte fara fram och skada mig eftersom min bil är en skåpbil men i en vanlig bil utan lastgaller eller ännu värre att hunden sitter lös i baksätet blir det rena dödsfällan för både hunden och människorna i framsätet om olyckan är framme.

Jag lärde mig i onsdags hur fort det kan gå. Hur snabbt allting kan förändras. Mina tankar är fortfarande fullt upptagna med att tacka min lyckliga stjärna för att det inte blev värre än det blev.

Ha en underbar dag!

Kram

14 mar 2014

Comments powered by Disqus