Inte riktigt nöjd.

Godmorgon!

Få saker retar mig så mycket som när jag avslutar en lektion och inte känner mig nöjd med min egen insats. Ok. Den korta men iskalla regnskuren får ta på sig lite av skulden när min briljanta idé att tejpa fast targetmattorna för att de inte skulle ge sig iväg i vinden inte fäste på grund av att det var blött på marken istället. Fnys! Jag som tyckte att jag kommit på något riktigt bra. Kursens deltagare är som tur är resursfulla människor som själva kom på lösningar när mina hjärnceller inte verkade ha någon kontakt alls igår. Jag var rörig, luddig och allmänt frånvarande i tanken igår. Förlåt mina kära vänner. Jag lovar att det blir bättre nästa vecka. Jag hade en väldigt bra plan med mig men av någon anledning blev det inte som jag ville. Hundarna var jätteduktiga som vanligt i alla fall. Deras insats kan man inte klaga på.

Hur skulle då nästa lektion bli? Här svängde det rejält för den blev superbra. Här ska hundarna lära sig gå fint i koppel och ha bättre kontakt med sin ägare och här pratar vi utveckling. Min planering handlade i stort sett om störning och åter störning och detta klarade hundarna galant. Jag ägnade i stort sett hela lektionen åt att hjälpa deltagarna att se de små signaler hunden ger oss och att bli bättre på att belöna i rätt tid. Här var jag varken luddig eller rörig. Så det kan bli.

Jag har ganska höga krav på mig själv när det gäller mitt jobb. Mina deltagare är viktigare än det mesta och de ska alltid få ut det mesta av mig. Igår fick inte alla det och det kommer att reta mig hela dagen idag. Grr!

Ha en underbar dag!

Kram

1 feb 2013

Comments powered by Disqus