Inte idag. Inte imorgon heller.

Godmorgon!

Jag kommer aldrig att förstå hur du kunde göra så här. Jag kommer aldrig att förlåta det heller. Jag är så arg att jag skulle kunna göra mig olycklig på dig. Jag har gått från att inte bry mig till att hata dig. Jag är mest förbannad på mig sjäv egentligen för att jag låter det påverka mig. Att gå omkring med hat inom sig är en förgörande känsla som inte någonsin leder till något gott. Jag hade kommit så långt. Från att må dåligt till att inte bry mig och göra upp med mig själv och ja, hela saken. Det gick så bra. Jag mådde så bra.

Nu går jag omkring med en knut i magen och det är ditt fel. Ännu en gång får du påverka mig på ett sätt som gör mig illa och jag får börja om från början. Jag hatar dig för detta. Ett starkt ord men tyvärr inte starkt nog. Det hade varit lätt om det var jag som råkade illa ut personligen. Då hade jag kunnat göra något åt det kanske. Nu drabbar det någon som står mig nära och jag kan bara stå och se på. Utan möjlighet att stoppa det som sker.

Måtte våra vägar aldrig mötas igen. Inte idag. Inte i morgon heller. Jag är lite rädd för vad jag kommer att säga och göra. Tack vare ditt agerande kommer jag att dagligen behöva kolla om du är där eller inte så vi inte möts. Jag hatar mig själv för att jag ger dig rätten att påverka mig som du gör. Jag är ledsen för att jag inte kan stoppa detta. Hade jag haft den minsta lilla möjlighet så hade det inte sett ut så här. Jag kunde inte stoppa. Du har ingen plats i mitt liv. Inte idag. Inte imorgon heller. Trots detta så påverkar du min tillvaro. Jag hatar dig för detta. Det gör jag idag. Även imorgon.

Ha en underbar dag!

Kram

27 maj 2014

Comments powered by Disqus