Inne på upploppet.

Godmorgon!

Det är jag nu. Sista veckan innan sex veckors semester. Jag ska inte ljuga: Jag är redo!! Det har varit en vår med mycket att göra. Jag behöver en paus nu. Precis som alla andra.

Bildresultat för cafe knus

 

 

Diplomen är laminerade. Ligger redo att delas ut. Vi ska ha kul med trix för hundarna hela veckan. Nu är det slut på allvaret för denna gång. Miljögruppen ska få god fika på Café Knus. Det är lite med sorg i hjärtat jag varit tvungen att stryka den kursen i augusti på grund av hårt tryck på andra kurser. Nåja, den kommer igen till våren.

Doris får slappa hemma även denna veckan och ladda för långpromenader och därmed får Gina jobba desto hårdare. Hon kör alla dagar och kommer nog att behöva semester även hon efter detta.

Semester ja. Vi styr norrut. Mellanlandar hos syster i Stockholm men sen drar vi så långt norrut vi orkar och har lust. Eller inte. Tänk om vi hittar det där lilla perfekta stället långt innan norrländskan tar vid. Ja då stannar vi där.

Bildresultat för snart semester

Nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Hela veckan ska jag planera allt vi ska ha med oss, packa husvagn och städa hemma så vi kommer hem till ett fint hem (Tjuvar göre sig intet besvär. Huset har passning!).

Men som sagt. Först lite jobb. Vi ska ha lite extra kul sista lektionen. Hoppas jag. Nu lägger vi in en sista växel och kör!

Ha en underbar dag!

Kram

3 jul 2017

Comments powered by Disqus