Inget särskilt

Godmorgon!

2010-04-04-142941.jpg

Idag har jag inget särskilt att orda om. Just nu flyter allting så fantastiskt bra att jag dagligen går omkring och undrar om det verkligen är möjligt. Livet är en berg- och dalbana oftast men just nu känns det som om karusellen fastnat i uppläge, Vid den här tiden för ett år sedan var livet inte lika kul och jag ville helst hoppa av karusellen som tycktes vara på väg ner i avgrunden. En del bekymmer finns kvar sedan dess men när allting annat går så bra som det gör är det lättare att ta det som inte flyter.

Mina kurser är fyllda med de trevligaste människor man kan tänka sig. Det ena efter det andra faller på plats med min "nya" hundskola. Mina hundar verkar njuta av livet. Mina barn mår bra och verkar nöjda med livet. De som känner mig vet att jag brukar fokusera på de dåliga sakerna i första hand så det här är ett stort framsteg i mitt liv mina vänner. Stort framsteg!

Jag är fylld av ideér på saker som ska göras med hundskolan. Dom tecknas ner i min anteckningsbok för att pytsas ut i framtiden. Lite i taget. Det finns så mycket man kan göra som inte behöver vara så märkvärdigt men som så klart kräver en del planering, Jag får tvinga mig till att ta det lite lugnt. Får inte hamna i att det blir för mycket. Om bara veckan hade fler dagar. Jag skulle vilja samla alla mina deltagare för en dag i skogen med mina klövar och fikakorg. En promenad, lite enkla spår, sitta och fika i den underbara färgprakt som skogen bjuder på just nu. Inget märkvärdigt men attans så trevligt vi kunde ha. En träff nere på hundstranden i Tobisvik för lite spring i sanden varvat med lite organiserad träning och fika. Det finns så mycket man kan göra. Jag har anteckningsboken full av förslag. Alla dagar utom lördagar är uppbokade hela hösten och det kanske är lite svårt att få igång något en lördag. Jag vet inte. Får väl se om det blir någon reaktion efter det här inlägget. :) Förra gången jag slängde ut det här blev det fullbokat på en dag så man vet aldrig. Jag är full av energi och öppen för alla förslag.

Ha en underbar dag!

Kram

24 okt 2012

Comments powered by Disqus