Inget hundsnack i dag heller.

Godmorgon!

Nix. Det blir inga hundtips idag heller. Inga funderingar inom ämnet heller. Nopp. Idag har jag helt andra saker på gång.

Doris ska promenera hem till dottern för en dag av massor av kel och mys kan jag tänka mig. Hon kan nämligen inte följa med oss idag och man vet aldrig när vi behagar komma hem så det är bäst att fixa hundvakt. Vi har ett effektivt larm på huset där du blir filmad om du råkar vara en inbrottstjuv som läser detta. Hihi!

Vi sticker till Köpenhamn idag. Det är dags för årets julrunda. Inte för att köpa något. Inga julklappar. Dom skiter vi i även i år. Nej, det här handlar om juleljus, mys, mat, intryck och en och annan värmande glögg. Hela dagen ska vi promenera omkring i den stora staden. Gå in på Tivoli och häpnas över alla fina ljus överallt. Prata om allt och inget. Vi är ganska bra på det. Sitta länge på diverse cafeér och restauranger där vi ska både äta och dricka gott. Inte dyrt. Gott. Visserligen inte röda pölser men inte heller Hotell d Angleterre. En mysig dansk kro med gemytlig stämning och god mat räcker för mig.

På fötterna har vi vandringskängor. I hjärtat har vi mys. Köpenhamn here we come!

Ha en underbar dag!

Kram

6 dec 2014

Comments powered by Disqus