Ingenting blir någonting.

Godmorgon!

Bildresultat för polis med stopptecken

 

 

 

Idag har jag absolut ingenting att skriva om............... och ändå fortsätter du att läsa!? Det är trogna bloggföljare det!

Nåväl. Nu börjar vi om. Idag har jag absolut ingenting att skriva om och därför ska jag undgöra mig över saker som förhindrar mig att få den sköna upplevelse jag är ute efter när jag är ute och åker motorcykel.

Trafikgupp! Eller vad sjutton det heter. Innan någon nu går i taket så vet jag att de förmodligen behövs för att få ner olyckorna i trafiken men behöver man verkligen göra bumpar varannan meter genom samhällena? Gårdagens runda med motorcykeln kändes som om man var på Liseberg och åkte allehanda karuseller istället för att åka på vägarna.

Vi kör ordentligt. Håller hastighetsbegränsningar och följer trafikreglerna. Är mycket medveten om att inte alla gör det och att det behövs trafiksänkande åtgärder men då har jag lösningen:

Fler poliser ute på gator och vägar!! Bort med trafikkameror. Bumpar och annat otyg. Med fler poliser på vägarna fick vi kanske inte bara bort fortkörarna utan att vi andra behöver bumpa upp och ner för att få ner hastigheten. Vi kanske även fick tag i alla de som kör rattfulla och påverkade på andra sätt. En kamera eller ett bump gör ingen nytta där.

Jag är övertygad om att fler poliser synliga på våra vägar är lösningen. Ska vi säga så?

Ha en underbar dag!

Kram

16 maj 2015

Comments powered by Disqus