Ingenting att rapportera.

Godmorgon!

Idag är det en sån dag när det inte finns någonting att blogga om egentligen. Så varför gör jag det då? Jo, annars får jag sms från människor som tror att det har hänt något allvarligt.

Jag kan i och för sig nämna att vardagslydnadskursen jag startade igår helt och hållet innehåller hur trevliga människor och hundar som helst. Det är verkligen inte ofta jag har någon anledning att säga annat men ibland känner man så där speciellt för en grupp och det här är nog en sådan.

Vi hann långt ifrån allt jag hade tänkt igår och jag missade nog ett och annat men det gör ingenting. Hundarna blev supertrötta och fick lära känna varandra så nästa vecka kan vi jobba som tusan. Åh, vad det är roligt att vara igång igen!

Att sen vintern bestämde sig för att göra ett kortare besök just den dagen jag ska köra igång är en annan historia. Det tog nästan dubbelt så lång tid att köra till Malmö pga alla långa köer på E22. Det är konstigt. Om det ligger fyra snöflingor på vägen så kan man helt plötsligt inte köra här i Skåne. Ja, man ska ta det försiktigt men herregud. Det blev över tre timmar sammanlagt i bilen för 1 1/2 timmes jobb! Har det inte varit vinter innan i år kan det minsann hålla sig borta. Låt det vara kallt så det är hårt i marken men strunt i den där snön säger jag. Basta!

Framför mig har jag en dag som är fullbokad och ska avslutas med två, förhoppningsvis, lika trevliga kursstarter som igår. Synd att det finns ett smärtande muskelfäste i skuldran med i leken.

Ha en underbar dag!

Kram

14 jan 2014

Comments powered by Disqus