Ingen åsikt alls eller.....

Godmorgon!

Idag har jag ingen åsikt om någonting. *ironi* Kyrka eller inte vid skolavslutningar. Psalmer eller inte. Negerbollar eller chokladbollar. Nationalsång eller inte. Flaggor eller inte. Homosexuell eller inte. Bi-homo-trans what ever. Feminist eller inte. Invandrare eller svensk.

Vad är politiskt korrekt? Vad är inte? För mig får du vara invandrare eller svensk. Jag bryr mig inte. Jag tänker döma dig efter dina handlingar oavsett var du är född. Vilken sexuell läggning du har bryr jag mig inte heller om. Jag kan inte förstå varför någon ska lägga sig i det. Jag måste väl inte ligga med dig, va? Vi kan väl vara vänner ändå? I så fall får du ha sex med vem du vill så länge personen i fråga är ok med det. Vi kan ju vara vänner utan att lägga oss i vem vi delar säng med.

Jag är inte troende med har inget emot att sjunga psalmer i kyrkan. Om jag är i kyrkan i något ärende respekterar jag deras seder och bruk. Annars kan jag hålla mig därifrån. Det finns en och annan psalm som är vacker så varför skulle jag inte kunna sjunga den. Om jag vill. Annars kan jag vara tyst.

Så länge vi tillåter dessa saker att vara brännheta så kommer vi inte vidare. Jag har bestämt mig för att jag respekterar alla som respekterar mig. Jag är övertygad om att det är lösningen på de flesta problem.

Jo, jag hade visst lite åsikter i alla fall.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

 

17 dec 2013

Comments powered by Disqus