I´m back in town!

Godmorgon!

Tack vare vänner som vet hur man delar sitt internet med smartphonen så är jag tillbaka i cyberspace. Det tar lite tid att få ordning på allt här i stan men såå smidig denna flytt har varit. Effektiva till tusen och snabba på bekostnad av ryggont och en fot som har lagt av på maken.

Vi har det bra här i stan. Jag skäms nästan när jag säger att jag trivs som fisken i vattnet. Konstigt nog. Det känns som att komma hem efter en lång resa och så är det ju nästan. Back in town!

Hundarna är dock inte tillbaka i stan. Dom är ju födda på landet och det här är väldigt nytt för dem. Så här långt har dom försökt att äta upp en lagotto, jaga duvor som landar precis framför nosen på dem (dessa orädda stadsfåglar!) och frustrerat behöva acceptera att det landar ankor i trädgården som tar sitt morgonbad i fågelbadet.

Dom är trötta om dagarna. Det här är stort för dem. Vi måste ha stort tålamod med dom känner jag. Det här är jobbigt! Samtidigt är jag så stolt över mina töser. Inget skällande på allt som händer utanför. Det rör sig ju människor utanför husen här i stan. Dom verkar ha anpassat sig väldigt bra förutom att det är lite förvirring när vi ska ut och promenera. Vi har inte fått in rutinerna riktigt ännu. Vi har kul när vi utforskar olika platser att motionera på. Här finns massor. Vi har definitivt hamnat på rätt ställe om man ska bo i en stad med hundar. Nära till naturen.

Det här har blivit så mycket bättre än jag ens vågade drömma om och vi trivs. Nu ska jag sy kanalremsor på gardiner. Jo, du hörde rätt. Jag ska sy! Det är nästan större än att vi har flyttat till stan.

Ha en underbar dag!

Kram

25 mar 2014

Comments powered by Disqus