Idag är en ny dag.

Godmorgon!

Igår var jag....ja, lite sentimental.....och idag är allt som vanligt igen. Två avslutningar står på schemat ikväll och innan dess ska jag göra....hushållsarbete. Det är konstigt, jag har sagt det förut, det är konstigt att så mycket tid går åt till hushållsarbete när man bara är två i hushållet. Ja, och så tre hundar förstås, men ändå. Fridagarna består av en massa måsten och nu är jag lite trött på det.

Igår fick jag ägna en stor del av förmiddagen med att jaga rätt på mors rullstol som dom slarvat bort på det tillfälliga vårdboendet hon bor på just nu. Ingen visste var den var och eftersom den inte är märkt och jag har ansvar över den så fick jag röja ganska ordentligt och blev till slut lite....irriterad. Rullstolen är fortfarande inte återfunnen så röjandet fortsätter idag. Sånt vill jag inte ägna mina fridagar åt.

Igår städade, tvättade, plockade jag hela jäkla dagen. Hela fridagen. Idag känns det som om jag skulle kunna fortsätta hela dagen. Det blir liksom aldrig färdigt. Det är alltid något som inte blivit gjort och något som stökat till det igen. När man tror att man är färdigt upptäcker man att det och det och det borde göras också. Sånt vill jag inte ägna mina fridagar åt.

Vad vill jag ägna mina fridagar åt då? Det vet jag inte så här på rak arm men det hade varit kul om man någon gång inte stal tid från något annat nödvändigt när man vill göra något som inte är varken hushållsarbete eller annat "viktigt". Jag fattar inte hur jag fick dagarna att räcka till när vi var fem personer i hushållet. Förmodligen hade jag inte lika höga krav på att saker och ting skulle göras överhuvudtaget.

Jag är på dåligt humör och det kommer förmodligen att hålla i sig hela dagen. Av många olika anledningar. Med avbrott under några timmar ikväll när jag ska bjuda på fika och dela ut diplom till många väldigt duktiga hundar och dess ägare.

Ha en underbar dag!

Kram

2 okt 2013

Comments powered by Disqus