I väntans tider.

Godmorgon!Doris som valp. Sötast på jorden!

Jag är i väntans tider. Valpväntan. Efter samtal med den tilltänkta uppfödaren är jag ännu mer övertygad om att det är en liten valp därifrån jag vill ha. Inga valpar har ännu sett dagens ljus. Förväntas födas nästa vecka. Två kullar är på gång i samma vecka. Sen återstår att se om det blir en liten tikvalp till mig. Det finns fler som vill ha valpar från dessa kullar. Jag är bara en av dem. Nervös väntan har tagit sin början.

Vi åkte till Köpenhamn igår. Vi åt och drack gott i det underbara vädret och pratade.....valp. Doris diskuterades också. Hur kommer det att blir? Kommer hon att ta valpen under sina vingar? Troligen men man vet ju aldrig. Vi höll nästan på att missa att vi åt väldigt god mat och drack väldigt gott vin. Lite upptagna av valptänk.

Nu får vi vänta ett tag innan vi vet om det blir en tikvalp över till oss. Uppfödaren verkar vara noga och seriös vilket uppskattas. Först ska dom ju födas och sen vill hon se så att alla valparna mår bra innan samtalet kommer. Ingen vet ju hur många tikar och hanar det blir och om dom räcker till alla som vill ha. Jag hoppas så på framför allt en av kullarna där jag träffat avkomman efter mamman i en tidigare kull och vet att åtminstone han är så fin.

Jag håller tummarna så dom domnar!

Jag kan garantera att jag kommer att bli en aning tjatig här på bloggen.

Ha en underbar dag!

Kram

7 jun 2015

Comments powered by Disqus