Hur blir det idag då?

Godmorgon!

Sitter och tittar ut genom mitt köksfönster och funderar över vad denna dag har att bjuda på? Himlen är lite smågrå. Vädret ser ut som om det väntar på något. Lite viktiga saker händer denna vecka. Jag ska utöva min demokratiska rättighet och gå och rösta. Viktigt om man inte vill att rösten ska hamna på fel ställe. En utebliven röst gynnar partier jag inte vill ha i närheten av den politiska makten och det är väl så politisk jag någonsin kommer att bli på den här bloggen. Det finns några saker jag håller mig ifrån här. Politik är en sak och religion en annan. Inte av feghet utan för att jag inte tycker att det hör hemma här. Min blogg som ska handla om min, ibland, lite skruvade vardag och mitt stora, stora intresse hundar. Jag vill inte blanda ihop det med saker som i stort sett alltid väcker stora känslor.

 

En annan viktig sak som händer denna vecka är att det är kursstart! Två avslutningar igår och idag kör vi igång igen. Full rulle. Många kurser och jag ska jobba mer än jag är van vid men det är bara roligt. Idag har jag en valpkurs och en allmänlydnad och det är kontrasternas afton med andra ord. Först förvirrade, ibland blyga, valpar som kommer att tro att dom hamnar i paradiset med träningsplanen full av kompisar. Ibland alla finns det fyra syskon från samma kull. Skitkul! Vilket släktkalas det blir!

Sedan kommer de som har lite mer koll på läget. De som är vana vid att träna. Här kör vi hårt redan från början. Här sätter jag kraven högt.....på ägarna! Hundarna får jobba så gott de kan. Som alltid.

Ha en underbar dag!

Kram

19 maj 2014

Comments powered by Disqus