Hundspråk

Godmorgon!

valp2009-01-14-014.jpg

Då var det dags. Idag är veckans mest aktiva dag. Först en kurs i vardagslydnad och sedan kurs hemma för första gången på ganska länge. I hundspråk. Den kurs som blev fullbokad på nolltid. Hur den kommer att se ut får vi se. Det beror på så mycket. Vilka hundar kan vara lösa tillsammans redan från början? Vilka hundar är kaxiga? Vilka hundar är rädda? Vilka är blyga? Jag är ganska säker på att det kommer att uppstå saker som jag inte kunnat förutse. En del hundars "problem" vet jag sedan innan.

Idag kommer jag dock att koncentrera mig på ägarna. Det är inte så sällan de som är problemet. Eller åtminstone de som förstärker problemet. Det ska vi jobba med idag och det ska bli så roligt. Jag ska även göra det allra roligaste jag vet. Prata hund och hundspråk. Vi ska analysera och diskutera. Vi ska fika och mumsa på nybakade bullar. Många av de som kommer har blivit mer än kunder till mig. De har blivit vänner och vi delar mitt stora intresse hundar. Några är jag nog skyldig till att ha blivit lite hundnördar som jag. Hihi!

Detta blir en härlig dag och kan bara solen kika fram och förstärka den underbara färgprakt som omger mitt hem så blir det perfekt. Sov lite längre än vad som var tänkt eftersom vi var och firade världens bästa dotter igår kväll som fyllde år. Så det är bäst att sätta igång.

Ha en underbar dag!

Kram

 

21 okt 2012

Comments powered by Disqus