Hundar på semester.

Godmorgon!

Givetvis fortsätter bloggen ett tag till att handla om hundarna och deras semesterresa. Vi har haft väldigt trötta hundarna om kvällarna. Det är inte konstigt alls. Gina, som inte kan låta något passera utan det ska tas in i lilla huvudet, har haft mycket att göra. Jag ska erkänna att hon inte alltid varit kopplad vid husvagnen när vi campat i skogen. Hon är alldeles för feg för att lämna oss så det var ingen risk alls för skogens övriga invånare. Däremot låg alla diken och stenar illa till. Det är inte så kul att bo i husvagn med begränsad tillgång till vatten när hunden ser ut så här:

Vi har visserligen dusch och varmvatten men att ta hand om detta i ett lite trångt utrymme är inte så kul. Hunden var däremot väldigt lycklig över att vi valt att campa vid sidan om landets bästa gyttjedike. Jippy! Not!

Det är lite svårt att bli arg på henne när hon hoppar upp på den högsta sten hon kan hitta för att posera i sin semesterdräkt:


Hon är utan tvekan den knasigaste hund vi någonsin haft. Inte en lugn stund när man har en lagotto.

Doris ägnade sig åt betydligt lugnare aktiviteter. Hon har förstått vad husvagnssemester handlar om:Man njuter av naturen. Sitter i gröngräset och bara njuuuter! Ligger vid mattes fötter och får huvudmassage. Äter en och annan extra godbit som blir över på mattes tallrik. Går långpromenader med husse och kollar efter skogens alla djur. Det är vad semester handlar om.

Hör du det Gina?

Ha en underbar dag!

Kram

16 aug 2017

Comments powered by Disqus