Humor i tillvaron.

Godmorgon!

 

 

Humor. Ser olika ut för alla. Igår fick jag ta fram all humor jag hade att tillgå för att peppa mina stackars deltagare som stod där i regn, blåst och som om inte det var nog en stor jäkla lastbil som stod i vägen mitt på träningsplanen när vi började lektionen. Trodde jag!

Vad möter jag? Sju deltagare (den åttonde hade tagit fel på tiden) med breda leende där inne i mössorna och kapuchonger. Dyblöta hundar som trots att dom var just blöta genomförde övningarna så gott dom kunde så där på första lektionen. Jag vill påstå att vädret inte ställde till det så mycket för oss.

När lastbilen krånglat färdigt och gett sig iväg var det inget som stod mellan oss och träning. Med humorn i högsta beredskap körde jag igång den ena övningen efter den andra. Redo att peppa extra på grund av yttre omständigheter. Helt onödigt. Här jobbades det i regnet och blåsten. Endast en liten pudelgosse tyckte det hela var lite löjligt. De andra kämpade på med lite pauser när de stod och blinkade mot regndropparna.

Jag är så imponerad. Vilka deltagare jag har! Jävlar vad jag gillar er. Ursäkta kraftuttrycket men jag kan inte uttrycka det på något annat sätt. Det är inte så konstigt att man skuttar ut genom dörren varje kväll när man får jobba tillsammans med såna här människor. Oavsett vad det är för väder. Jag överdriver inte det minsta!

Som om inte det vore nog så stannar två av dem kvar för en mysig pratstund efter lektionen. I regn och blåst. Det var inget som störde oss där vi stod och pratade hund. Att vädergudarna skämtade med oss struntade vi i helt och hållet. Vi har humorn med oss när vi jobbar. Man kan hitta på många skämt om blöta planeringspapper och träningsgodis som geggat ihop av vattnet. Med humor i tillvaron övervinner man allt. Även regn och blåst.

Ha en underbar dag!

Kram

16 jan 2015

Comments powered by Disqus