Hipp hipp hurra!

Bildresultat för födelsedag

Idag är ingen vanlig dag. Idag är det min födelsedag. För bara några år sedan var jag väldigt noga med att inte tala om detta för någon utanför familjen. Tycker inte om att vara i centrum på det viset. Sjung inte för mig. Gör ingen stor sak av min dag. Det var så jag tyckte då.

Jag tycker fortfarande inte om att få den sortens uppmärksamhet. Duckar lite för alla hipp och hurra. Trots detta så flaggar jag för att det är min dag idag. Har med åren lärt mig att uppskatta det åtminstone litegrann.

Jag ska sitta på rumpan hela dagen och bara fylla år. De barn som har möjlighet kommer hem idag med sina respektive och barn. Sonen i Schweiz får jag krama en annan gång. Det är lite långt att åka hem till mamma bara över helgen när man måste jobba i veckorna. Saknar honom så ibland.

Bildresultat för födelsedag

De andra kommer hem. Vi ska äta tårta och annat gott och prata, skratta och ha det lika trevligt som alltid.

Så Hipp Hipp hurra för mig idag. Hur gammal jag blir? Jag blir (mummel) år och inte en dag äldre.

27 jun 2015