Helg med kalas

Min lilla sötnöt Miranda fyller 1 år. Vi fuskade i helgen och firade henne lite i förväg.

Tårtan var nog roligare att kladda med än att äta men är man födelsedagsbarn så är man. Då får man lov att kladda.

Fina storebror tyckte inte om alla blixtar från kamerorna så solglasögonen åkte på.

Det är väldigt mysigt att vara farmor till dessa två underbara ungar. Man kan njuta hejdlöst av dem utan att ha ansvaret. Man får skämma bort lite. Det är liksom farmors jobb. Man får varma kramar när man ses. Blöta pussar.

Man är helt slut när dom åker hem när dom varit och hälsat på och undrar hur man orkade med att ha tre barn på heltid för......usch, många år sedan!  Kan det vara så att det har med åldern att göra? :)

Doris skötte sig alldeles utmärkt. Såg till att hon låg nära 1-åringen som tappade en hel del gott på golvet.

Nu är det ny vecka och dags att ta tag i jobbet igen efter en veckas sportlov. Skönt att få träffa alla vovvarna på kurserna igen.

23 feb 2015