Helg med aktivitet men lugnt.

Godmorgon!

Så var det helg igen. En helg vi planerat göra saker som inte kan vänta med Gina. Det gäller att miljö- och socialträna nu!  Lugn alla som undrar om Doris får vad hon behöver nu när valpen har så många behov. Ingen fara. Hon får mer än väl vad hon behöver. Hon är precis lika viktig som hon var innan Gina gjorde entré.

Helgen ja. Den ska tillbringas på olika platser som Gina behöver besöka.

Bildresultat för en kopp kaffe                                   

 

Idag tänkte vi ta det lugnt i stan. Försöka hitta så många hundmöte vi bara kan. Kanske ta en liten avslappningsstund i stan på något café. Titta på tågen på Centralen. Sen räcker det nog. Doris får stanna hemma. Liten Gina behöver klara sig utan henne så inte hennes självförtroende sen sitter i storasyster.

Bildresultat för pågatåg

 

 

 

Vi ska ha en skön helg i lugnets tecken. En helg i hundens tecken. Som vanligt.

Söndagen blir i skogen tillsammans med Harry, my boy! Ja, han är stor. Ja, vi ska se till att han inte trampar på henne. Ja, han är lika snäll som han är stor. Han må se ut som en som kan fälla en oxe men han är inte så tuff som han ser ut. Berätta inte det för honom. Vill inte krossa hans ego. :)

På kvällarna tänker vi äta god mat, dricka gott vin och mysa i största allmänhet. Känner mig lite sliten så det gäller att hämta krafter på helgerna. Kan inte tänka mig något bättre sätt än precis det vi planerat. Vi kan väl hoppas att höstsolen lyser på oss också.

Ha en underbar dag!

Kram

 

26 sep 2015

Comments powered by Disqus