Härliga söndag.

Godmorgon!

Vilken söndag! Solen skiner på mitt nymålade staket. Jodå, så det så. Jag hann inte bara med premiärturen med motorcykeln igår. Jag hann även med att måla staketet på verandan.

Tänk vad lite färg kan göra. Fick lite blodad tand där. Nästa projekt: Dörrarna på uterummet. Det bästa med att måla med vit färg att det syns inte när hundarna stryker sig mot det nymålade. De är ju redan vita!

Som sagt vi hann även med premiärturen med Bulla-Berta. Jodå. Så det så. Hon heter så, vår pärla.

Tjugo år gammal i år fyller hon. Det firar vi med att ge henne en extra slurk bensin och ett löfte om många turer i sommar om bara vädret är rätt. Hon har ju fått konkurrens av husvagnen som också vill ut och lufta sig när det är fint väder.  Igår gick premiärturen, som alltid, till sköna Österlen och fika i Simrihamn.

En cappuchino och en supergod citronkaka med lite vispgrädde för min del. Ännu så länge behöver jag inte tänka på kalorierna. Har ju inte gått upp så mycket efter rökstoppet. Ännu! :)

Efter ännu ett skönt stopp i Kiviks hamn där vi bara sög in den underbara doften från havet körde vi sakterliga hem genom det vackra skånelandskapet. En fördel med att åka motorcykel är att man får alla de underbara dofterna rakt in in i näsan.  Även doften från koskit men det hör liksom till det också.

Sommaren har börjat i vårt hushåll. Vi har gått in i en annan takt när vi är lediga. Den i sakta mak. Den när vi njuter av de små sakerna. Ett gott glas vin i solnedgången. En tur med motorcykeln. Ett parti backgammon i uterummet.  Nu återstår bara premiärturen med husvagnen. Den ska vi förhoppningsvis fixa nästa helg. Välkommen sköna sommaren!

Ha en underbar dag!

Kram

12 maj 2013

Comments powered by Disqus