Härlig kväll

Godmorgon!

Nej, vi har inte kommit iväg ännu. Här installeras diskmaskin och mikrougn. Givetvis är det inte bara att sätta in det eftersom jag som vanligt krånglat till det i mina önskemål och nu måste mannen i mitt liv bygga om halva köket för att det ska bli snyggt. Han är tålmodig min man. Jag, som inte velat ha någon diskmaskin innan, fick plötsligt för mig att jag vill ha en och som vanligt får jag som jag vill. Han är inte bara tålmodig min man. Han fixar oftast till det ganska fort det jag vill ha också. Tålmodigt går han med på det ena efter det andra. Suckar lite och sedan fixar han. Han är snäll min man. När han är färdig med det. Då ska vi åka iväg. När vi sitter i husvagnen kan jag inte få för mig en massa ideér som han måste fixa och då kan han koppla av.

Det är inte mycket hunderi på bloggen just nu. Jag har ju semester. Just nu vill jag inte tänka hundträning men umgås med hundar och goda vänner med hundar det gör jag mer än gärna. Som igår. Ett hundbad. Trevliga hundnördar. En träff och kvällen blir perfekt.

Jag bara älskar denna bild. Full rulle på stranden! Jag är inte riktigt säker på vad som pågår här men fart är det!

 


Doris var som tokig. Denna hund som nästan aldrig gnäller lät som en pipig schäfer innan hon äntligen blev av med linan och fick hoppa i plurret. Hon hade nog roligare än någonsin och brydde sig inte ett smack om kompisarna. en pinne. Matte. Vatten. Behöver inte mer, sa Doris.

Goa Emma agerade simtränare till mastiffen Harry. Le lite Emma! Så allvarligt är det inte. :)

 

Lite paus för Disa och Tindra.

Martin och Jill imponerade stort genom att ge sig ut i det iskalla vattnet för att få Harry att bruka allvar med sin simträning. Det var verkligen iskallt i vattnet! Iskallt! Det är att göra allt för sin hund. Jisses, vilda hästar hade inte fått ner mig i det vattnet.

Efter en vädligt trevlig stund vid havet åkte vi hem och fortsatte vårt köksprojekt. Om nu bara roliga hundgänget håller sig lugna ett par dagar så kommer vi kanske snart iväg på den där husvagnssemestern.

Ha en underbar dag!

Kram

 

11 jul 2013

Comments powered by Disqus