Hand-up date och morgonfrost.

Godmorgon!

Har fått lite frågor om hur det är med min hand. Man skriver om händelser, i detta fall hundbett, sedan efterhand som det blir bättre glömmer man berätta om det. Det blir gärna så. Det är mycket bättre. Men. Inte helt bra ännu. Skumma saker försigår i min hand. Den är fortfarande avdomnad. Det sticker som tusan när man rör pekfingern. Idag har det tillkommit en sak som inte funnits där tidigare. Fingertoppen känns lite "stickig" och det är nytt som sagt. Det gör ont som fan fortfarande om jag råkar stöta till handen omkring där bettet tog. Men trots gnället så är det mycket bättre som sagt. Om jag får tillbaka full känsel i pekfingret återstår att se men det ordnar sig säkert med tiden.

Nog om detta. Över till andra mycket viktigare saker.....höstväder.....!

Syns inte på bilden men vi hade lite lätt morgonfrost när vi kom ut och hundarna bara älskar det! Rullandet varade väldigt länge idag. Nu kommer tiden som mina lurviga gillar mer än något annat. Jag håller med dem. Vem kan inte tycka om det här:

Underbara färger, hög luft och krispig kyla. Mums för min själ. Ni som gråter över att sommaren är slut se det så här istället. En nystart istället för ett slut. Nu behöver vi inte vänta till nattsvalka innan vi går långa rundor med våra lurviga. De hundar som inte är lurviga finns det täcke till. Regnar det finns det kläder för det. Är jag äckligt hurtig? Bra! Det var meningen. Hihi! Ut och njut av de underbara färgerna i naturen. Det blir inte vackrare än så här.

Ha en underbar dag!

Kram

 

25 sep 2013

Comments powered by Disqus