Damm och tvätt.

Godmorgon!

Min helg är här och det skulle kunna vara hur skönt som helst. Hur mycket jag än älskar mitt jobb så behöver jag verkligen de här två dagarna för att hämta krafter igen just denna veckan. Då upptäcker man det som alltid uppstår när man är sjuk. Allt det där som man inte orkat göra. Någonstans under allt dammet ska mitt hem vara. Det vet jag men just nu är det inte lätt att hitta det. Hundarna ser ut som om dom aldrig varit i närheten av en borste. Klorna påminner vid varje steg på köksgolvet att de borde varit klippta för längesen. Tvätten svämmar över och jag dimper ner på en stol, suckar tungt och blir trött bara av att tänka på det.

Kan inte hjälpas. Det är bara att sätta igång. Söndagens socialiseringskurs som jag alltid håller här hemma eftersom vi måste ha inhängnat är fullbokad och köket kommer att fyllas av folk och hundar. Efter uppehållet på grund av snö är det dags igen. Min oro över att den kanske skulle falla lite i glömska när jag gjorde ett uppehåll kan jag tydligen glömma. Intresset är lika stort som innan. Nya som gamla deltagare har anmält sitt intresse. Tänk att det kunde bli så. Jag har inte klart för mig vad som är den största anledningen till detta intresse. Är det det faktum att hundarna har så himla kul eller lär sig matte och husse något om sina hundar? Måste nog göra en rundfrågning på söndag. Att jag har sett hur trygga och språkkunniga hundarna blivit av dessa träffar är inte säkert att ägarna sett. Det kommer några nya hundar som jag inte träffat innan så det ska bli spännande.

Om jag bara piggnar till ordentligt till söndag! Jag är så taggad. Det är bara orken som inte är på topp ännu. Därför är det väldigt retfullt att det inte kommit en liten hustomte och skött om allt det som vi inte orkat under sjukdomstiden. Kanske kan jag lura någon att dammhögarna är filtar utlagda till hundarna att vila på medan vi fikar. Skit samma. Dom är inte här för att studera mina dammiga golv eller fulla tvättkorg. Jag gör vad jag orkar och sedan struntar jag i resten. Det är betydligt viktigare att jag är pigg på söndag än att man kan spegla sig i golven.

Jag börjar fredagen med att åka och få mina naglar fina. Det är en lagom start på min helg. Sen får vi se vad orken räcker till.

Ha en underbar dag!

Kram

15 mar 2013

Comments powered by Disqus