Skratt och gråt.

Godmorgon!

   

Jag vet. Det är lite sentimentala inlägg här på bloggen för tillfället. Ursäkta för det. Jag är i väldigt nära kontakt med mina känslor just nu. Alla känslor. Skrattet ligger lika nära som gråten. Jag är värre än en hormonstinn gravid kvinna. Tårarna rinner lika lätt som det pärlande skrattet över saker som inte är så roliga egentligen. Oh well. Det går över. Igår fick vi goda nyheter som vi väntat på länge. Som vi behövde det just nu. Vi firade hela kvällen med att......somna  framför tv:n. Det är tröttsamt att vara ledsen! Veckan har varit känslomässigt dränerande.

Nästa som säger till mig att hundar inte sörjer ska få en käftsmäll av mig. Doris sörjer eller rättare sagt saknar. Det är inte min sinnesstämning hon plockar upp. Åtminstone inte enbart. Givetvis känner hon att vi är ledsna men om det bara var det skulle hon inte stå och titta på de ställen som Selma brukade ligga. Hon skulle inte gå och leta. Det gör hon! Tro mig! Att hon är kramigare än vanligt kan vara för att hon känner att jag är ledsen men letandet har inte med det att göra. Hon saknar!

Hela helgen ska vi ha kvalitetstid med varandra. Vi ska vara så osociala man kan vara. Vi ska äta god mat. Dricka goda viner. Gå promenader tillsammans och bara ta hand om varandra. Ladda om batterierna.

Ha en underbar dag!

Kram

22 nov 2014

Comments powered by Disqus