Go mad och möe mad.

Godmorgon!

 

 

 

Nu gjorde jag något som jag inte gillar alls. Skrev på dialekt. Språkpolisen har syndat! Men det var verkligen så igår. Det var en kväll som kändes väldigt skånsk på Brösarps Gästgifveri. Vi firade söta svägerskan som fyllde jämnt och jisses vad vi stoppade i oss! Herregud!

Till och med mannen som verkligen älskade sin äggakaga fick be om en doggy-bag till voffsen som inte fick följa med. Själv stoppade jag i mig revben med rejäl fettkant och gräddsås till efter en förrätt av toast Skagen.  Creme Brulle för att runda av en fantastisk måltid. Till detta fick jag dricka mineralvatten. Någon måste ju köra hem. Det var en väldigt trevlig kväll och vi rapar diskret och tackar så mycket.

Idag ska sista kursstarten igång med en allmänlydnad med ett lite större gäng än jag vanligtvis brukar ha. Detta är fullt medvetet från min sida. De här hundarna klarar mer störning nu och med de stora arealerna vi har att tillgå i Hörby är det inga som helst problem. Jag kommer att hinna med alla och vi ska träna.....ja jäklar vad dom ska få jobba. Kanske ska jag ge dem en liten mjukstart med sen.....!

Oavsett så startar vi nu söndagen med en lugn stund vid vårt nya köksbord med stolar som jag monterade igår under en mängd svordomar. Förut existerande och icke. En del nya kom jag nog på. Mannen tog en tur med hunden medan jag tog mig an köksstolar som inte såg så avancerade ut att sätta ihop. Ännu en gång lurade Kamprad mig. För att uttrycka sig skånskt med tanke på inläggets början: klydderöv! Ursäkta språket!

Ha en underbar dag!

Kram

 

24 aug 2014

Comments powered by Disqus