Fullständigt värdelös!

Godmorgon!

Bildresultat för förkylning

 

Helgen som gick var precis det. Värdelös. Kunde likabra stuntat i att vara helg. Det är något konstigt med detta. När jag blir så sjuk att det skulle vara omöjligt att jobba...då är jag ledig.

Det slår aldrig fel. Blir jag sjuk så är det när jag är ledig. Eller kanske är det så att jag inte tillåter mig att vara sjuk på arbetsdagar och lägger in den där extraväxeln som egentligen inte finns. Det brukar straffa sig. Förr eller senare däckar man och det var precis vad som hände i fredags.

Jäklar så sjuk jag blev över natten mellan fredagen och lördagen. Hela helgen har gått åt till att försöka andas, svälja, hosta och snuva i största allmänhet. Man tycker att lagottofröken skulle ta lite hänsyn till detta. Som storasyster Doris gör. Hon håller matte sällskap när hon ligger där och gnäller. Inte Gina. Full rulle. Helt utan hänsyn. Tack och lov för husse i det läget.

Nu är det måndag och jag ska väl inte säga att jag är frisk precis. Skulle nog egentligen behöva någon dag till på sofflocket. Men icke. Jag jobbar som vanligt ikväll. Kanske med något lägre intensitet. Eventuellt. Gnället får vänta tills jag kommer hem. Till en hund som gärna ligger hos mig och stöttar. En hund som skiter fullständigt hur matte mår. Vi kan väl busa som vanligt. Så har jag det. :)

Ha en underbar dag!

Kram

14 sep 2015

Comments powered by Disqus