Full rulle.

Godmorgon!

 

Nu är det inte många platser kvar på kurserna som startar i mars. På grund av ett par återbud finns det två platser kvar på miljö/lydnadskursen som brukar bli fullbokad ganska fort. Den här kursen är förmodligen den kurs där vi ser resultat fortare än på någon kurs. Varför? Jo, för här jobbar vi verkligen på att ge hunden tid! Tid att vänja sig vid de olika miljöerna, tid att lära sig slappna av, tid att jobba i lugn och ro med det som är jobbigt. Alla som kommer på den här kursen ska vara medvetna om att vi hjälps åt. Hundarna får trygghet av varandra när vi promenerar tillsammans i grupp. Det är lika fantastiskt att se varje gång. Mitt i gruppen går min Doris som ser till att inga inkräktare stör. Stolt ledare av sin "familj". Det vill säga när hon är på det humöret. Ibland struntar hon i det. Det ska erkännas. Vi sitter på våra filtar mitt i stan och pratar hund. Väcker lite uppmärksamhet så klart. Framför allt när vi sitter på perrongen i citytunneln och studerar tåg som susar förbi. Det finns som sagt två platser kvar. Det skulle förvåna mig om dom inte går åt dom också.

 Några platser kvar på blandkursen som är ett tvärsnitt av hela min kursverksamhet. Olika områden varje gång. Allt från socialisering, lydnad, promenad till aktivering. Behöver man träna något annat gör man det. Allt för att täcka hundens behov så långt det är möjligt. I detta ingår, som i alla andra kurser, att vi har kul! Kul tillsammans och framför allt tillsammans med våra hundar. En dag i veckan. Båda kurserna som det finns platser kvar på är i Malmö. I Hörby är det proppfullt. Inte en plats i sikte.

Jag räcker till. Jag älskar det jag gör och att jag kör igång ännu en i stort sett fullbokad omgång i mars är jag ödmjukt glad för.

Ha en underbar dag!

Kram

26 feb 2014

Comments powered by Disqus