Fredag. Redan?

Godmorgon!

Är veckan redan slut? Det gick lite för fort det här. Jag har inte så bråttom att avsluta veckorna. Dom går för fort ändå. Jag hade så roligt i måndags, tisdags, onsdags och torsdags så varför ha så brått?! Det är därför jag sparar söndagen och jobbar även då för att jag ska kunna säga att jag har roligt hela veckan. Detta är inget struntprat. Tro mig.

Doris fick följa med och jobba igår på miljö/lydnadskursen. Vi träffades i Pildammsparken och med tanke på att jag inte kan styra hur många löptikar det finns där så kunde hon lika bra följa med. Ingen hund brydde sig om hennes bakdel så nu är det nog slut på semestern för hennes del. Hon var så duktig. Skötte sig exemplariskt. Hon blev lite trött min duva men hon tyckte nog det var kul att få jobba igen.

Vi hade även en mysig arbetsdag hemma igår min pälsling och jag. Bara hon och jag. Gick ut med klicker och godis. Tränade lite då och då och därmellan promenerade vi raskt och lekte lite galna lekar på gräsmattorna här hemma runt omkring. De som mötte oss undrade nog om vi var riktigt kloka. Det bjuder vi på. Eller så tyckte dom att det såg härligt ut. Vi hade så roligt!  Slog oss ner under ett lummigt träd och tittade på dagisbarnen som invaderat lekplatsen. En riktigt mysig stund hade vi. Hon var så arbetsvillig, kramig och underbar. Älskade hund.

Bäst jag avslutar dagens blogginlägg innan jag börjar lipa och bli löjlig. Min älskade hund! Bli aldrig gammal!

Ha en underbar dag!

Kram

 

29 aug 2014

Comments powered by Disqus