Fredag med jobb.

Nu ska vi se. Förkylningen är nästan helt borta. Jag har inte ont i fötterna. Doris har ätit frukost. Hon verkar pigg och glad idag. Jag har ett nystädat hem. Solen skiner. Jag ska "jobba" en stund idag. Vilket innebär en fika tillsammans med trevlig person som det ska bli så roligt att träffa igen. Vi ska försöka lösa lite knutar man har med liten vovve. Eftersom det kommer att bli hur trevligt som helst så undrar jag om man får lov att kalla det jobb. :) Doris ska få följa med och hjälp mig.
Vad ska jag då gnälla om idag? Det känns nämligen som om det varit mycket av den varan på senaste tiden. Inte idag.

Idag plockar vi i lådan av trevliga saker. Det faktum att vi igår mitt på Södergatan väckte uppmärksamhet när våra hundar från miljö/lydnadsgruppen hade rena uppvisningen i följsamhet med störning och hundskolans instruktör gick i täten med ett fullständigt fånigt flin över hela ansiktet. Det var nog lätt att se vem som ledde gruppen. Hon med det största leendet!

Underbara ungar!

Det faktum att helgen är bokad av trevliga saker som att hälsa på barnbarn. Beundra liten baby och inte minst få kasta mig i famnen på den här:

Åh, vad min hand ska få gå vilse i allt "flubb". Älskade hund!

Dagen idag ska avslutas med en riktigt god fredagsmysmiddag med gott vin till. Det känns som en evighet sedan vi hade det. Med alla sjukdomar och annat som kommit emellan.

Märks det att jag mår alldeles utmärkt idag?

8 maj 2015