Var tog den vägen?

Godmorgon!

Oj, så kloka saker jag skulle krafsa ner här idag. Jag började bra. Huvudet var fullt av ord som surrade runt och bara väntade på att bli nedtecknade. Frukosten dukades. Pennan vässades. Bildligt talat då alltså. Jag satte mig ner, tog en klunk te och ........får inte ur mig ens det minsta lilla. Inte ett ord om något vettigt alls.

Det är bara tomt. Jag blev plötsligt så sömnig så man kan undra om jag överhuvudtaget har sovit i natt. Jag minns inget så det har jag förmodligen gjort. En dröm om mig bakom ratten på en traktor ute på fältet klippandes gräset finns med och jag måste ha drömt för gräset står lika högt som innan där ute. Alltså måste jag ha sovit.

Jag tappade lusten för allting just nu så alla får ursäkta men jag måste nog ut och leta efter den igen. Har inte tid att vara utan den just nu. En väldigt aktiv helg stundar och om mina gäster inte ska sitta med tomma fat måste jag nog börja fixa ett och annat nu. Behöver samla massor av krafter så jag orkar både festa och jobba i helgen.

Doris har gått i strejk och vägrar stiga upp. Stadsträning  med valpkursen plus en lektion på vardagslydnaden igår så idag är hon ganska mör lilla gumman. Hon har dessutom för första gången i sitt liv träffat en hund som inte tycker om henne. En rottweilertik på en av kurserna som verkligen inte tycker om min Doris. Detta har vi aldrig varit ute för tidigare och det var lite jobbigt för Doris som inte kunde slappna av under lektionen när tiken rörde sig runt på träningsplanen. Inget hände så klart men detta är helt nytt för min lilla stumpa så hon är trött idag.

Vi får väl slöa en stund tillsammans innan jag letar upp lusten.

Ha en underbar dag!

Kram

 

19 jun 2013

Comments powered by Disqus