Förlåt det är mitt fel.

Godmorgon!

Jupp, så är det. Det är mitt fel att det regnar idag. Vädret förbereder sig för det väder som ska gälla från och med nu. Regn. Regn Regn. Man kan tycka att när jag nu stått och bakat sockerkakor på en tidpunkt när man egentligen borde gå och lägga sig kunde det väl åtminstone låtit bli att regna just idag.

Regn stör mig inte så mycket i vanliga fall men idag ville jag så gärna avsluta sista kurserna för den här omgången med solsken och mysig fika i gräset. Nu verkar det som om vi får utspätt kaffe och blöt kaka. Nåja, vi får göra det bästa av det. Inget annat att göra.

Det här med väder är lite lustigt här i norden. Det finns ingen annanstans i världen man diskuterar vädret så mycket som här. Och klagar så mycket på det. Vi gnäller över sommarväder som är i stort sett likadant varje år. Vi klagar på vintrar som är råa och kalla. Det är inte bra när det blåser och inte bra när det är för hett. Vi bor i Sverige. Det är detta klimatet vi har. Det är lite konstigt att vi inte vant oss.

Så. Idag packar jag in ett stort paraply i bilen som jag kan sätta över sockerkakan så den inte blir blöt. Tar på mig mitt bästa leende och peppar hunden med mitt spralligaste beteende sen kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

13 jul 2014

Comments powered by Disqus