Fler dagar i veckan.

Godmorgon!

Bildresultat för orolig smiley

 

 

Usch, vad det är svårt. När inte dagarna räcker till. Eller i mitt fall kvällarna. För några dagar sedan satt jag och oroade mig för att jag kanske inte skulle fylla de kurser jag lagt ut för mars. Detta har aldrig hänt men det vore inte jag om jag inte oroade mig och dessutom får man aldrig bli kaxig och tro att det alltid bara flyter på av sig själv. Nu ett par dagar senare ser det helt annorlunda ut och jag vet inte var jag ska göra av alla. Jag behöver ett par vardagar till!

Jag jublar tyst. Man ska inte förhäva sig som min mor alltid sagt. Varje gång undrar jag vad det är som gör att man väljer mig som den som ska hjälpa till att fostra hunden. Kanske för att jag vågar säga att vi faktiskt måste fostra hunden. Att vi måste ha regler. Kanske för att jag ser människan bakom hunden. En sak jag själv sett brista på andra hundskolor. Man är väldigt duktig på hund men glömmer människan bakom hunden. Det är ju faktiskt dom som är viktiga. Hunden ska inte jag fostra. Jag ska lära människan bakom hunden att fostra sin hund. Jag vet inte.

Så. Utan att förhäva mig så är jag återigen glad och oerhört tacksam för att så många väljer mig. Jag lovar att som vanligt göra mitt allra bästa för att du inte ska bli besviken. Jag är övertygad om att det finns de som lämnar mina kurser och inte är nöjda. Man kan inte passa alla. Det kanske är tur. Jag har ju inte plats till alla.

Kanske finns det någon nu som tycker att jag trots allt är lite kaxig men det är inte min mening. Jag är bara så oerhört tacksam. Blir fortfarande lite nervös inför varje gång jag upptäcker att kurserna fylls på och det är bra. Då är man alert.

Det finns några enstaka platser kvar till starten vecka 13 i mars. Jag hoppas alla som vill får plats. Jag ska definitivt göra vad jag kan utom att klona mig eller ändra antalet dagar i veckan. Det är nog bra som det är. Det ska ju vara roligt också.

Ha en underbar dag!

Kram

24 feb 2015

Comments powered by Disqus