Farligt läge!

Godmorgon!

 

Idag varnas omvärlden för den här kvinnan! Jag har väldigt nära till mord! Irriterad på allt direkt när jag vaknade. Ser allting med en röd dimma framför ögonen. Varför?

Müslin jag köpte är söt och äcklig. Ersätter inte på något vis min riskaka och banan. Urk!

Doris matvägran går mig på nerverna. Jaja, jag vet. Hon kommer att äta när hon blir hungrig. Vilket hon är. Tigger gör hon. Skulle hon erbjudas en bit smörgås eller ett knäckebröd som hon älskar då är det minsann inga problem att tugga i sig. Jäkla hund!

Jag brukar tycka att det är mysigt när Doris eller Selma ger mig en morgonpuss för att tala om att det är dags att stiga upp. Idag blev jag bara förbannad. Hundarna for ner från sängen med en förolämpad min och vägrade sen lämna sovrummet när jag signalerade att det var dags att gå ut och morgonkissa. Gå själv om du ska vara på det humöret sa dom och stoppade huvudet i kudden igen.

Städningen inför helgen avklarades igår och det är nog tur det. Idag finns det en risk att glas och annat ömtåligt hamnat i farozonen om jag skulle hantera det. Funderar allvarligt på att packa bilen med hundar och fika och ge mig ut i skogen där ingen hör mig när jag primalskriker. Då får man köra långt. Bor man i stan består närmaste skogen av rena stadsparkerna med belysning i spåret och det är inte min uppfattning om hur en skog ska se ut.

Idag finns det å andra sidan nog inget om duger till den här kvinnan. Jag kommer att ägna hela dagen åt att försöka bli vän med mig själv för att förhoppningsvis till kvällen sätta mig ner med en man som vill vara i min närhet och äta en god middag tillsammans med mig. Just nu vill inte ens jag själv vara tillsammans med mig.

Ha en underbar dag!

Kram

19 sep 2014

Comments powered by Disqus