Fåglar. Tvi!

Godmorgon!

Ja, jag är djurvän av stora mått. Om jag skänker pengar så är det till olika djurrättsorganisationer i första hand. När jag ser en djurunge oavsett av vilken sort lägger jag oftast huvudet på sned och ser fånig ut medan jag utbrister i ett "åh, så söt!" Som rubriken redan har avslöjat så innefattar detta numera inte fåglar! Tvi!

Dom som följer min blogg vet att Doris för några veckor sedan drog ner mig i dammen i Pildammarna när hon ville simma med ankorna. Ankor. Det var så klart inte Doris fel att dessa befjädrade varelser viftar och sprattlar i vattnet och frestar en stackars jakthund. Fåglar. Tvi!

Igår var det dags för samma kurs, miljö/lydnad, och jag som inte lär mig någonting av någonting verkar det som tog ju mina intet ont anande deltagare till ett nytt ställe med, jo du har redan räknat ut det, fåglar! Tvi!

Jag anlände tidigt. Doris skulle tränas lite innan kurs var min tanke. Gick alldeles utmärkt. Hon skötte sig precis som hon skulle. Vi klickade och jobbade en stund och matte var nöjd. Fåglarna höll sig stilla och på avstånd så jag tackade så mycket och inväntade deltagarnas ankomst.

Vi promenerade. Vi pratade och hade väldigt trevligt. Jag pratade väldigt mycket är jag rädd för. Hoppas ingen har sår i öronen idag. Fåglarna höll sig i dammen. Vi höll oss på gången. Alla nöjda. Då slog dom till. Duvorna. Fåglar. Tvi! Denna gången slog dom till från ovan. På vem? Mig så klart! Sittande uppe i ett träd. Jag är säker på att dom siktade länge och väl medan jag stod under trädet. Bajset rann över pannan, glasögonen, kind för att till slut land på skorna. För andra gången på kort tid fick jag stå för muntrationen på lektionen. Jag funderar starkt på om jag ska begära tillägg på kursavgiften för skratt-terapi! Där stod jag medan bajset rann. En deltagare var utrustad med våtservett tack och lov. Tack Helén. Skrattade gjorde vi allihop mendan jag sände en mördande blick upp i trädet. Där satt den, fågeln. Tvi!

Resten av den här kursen ska vi hålla oss så långt ifrån dessa befjädrade, ondsinta djur som jag numera inte har något trevligt förhållande till. Fåglar. Tvi!

Ha en underbar dag!

Kram

9 apr 2014

Comments powered by Disqus