Ett litet, litet besök......

Godmorgon!

Titt ut!

Jag gör ett litet besök på bloggen som sagt. Kan inte låta bli.

Hoppas alla har det riktigt skönt därute. Här har det dragit in magsjuka men än så länge är jag frisk. Hoppas innerligt att det förblir så.

Julafton firades hos en av sönerna med familj och det var så fint så. Julbordet imponerade. Stämningen var på topp. På alla utom Doris. En hund hon inte känner sen innan gjorde entré och det tillsammans med en väldig massa ljud blippande leksaker och en massa människor på liten yta där det dessutom fanns mat och ben att bevaka ställde till det för henne på ett sätt jag aldrig sett förut. Min trygga Doris var allt annat än trygg och det var hon väldigt tydlig med att tala om. Det var så synd om henne att jag bara ville åka hem trots att det var så trevligt för övrigt. Jag kände inte alls igen min Doris. Min stackars älskade hund. Hon var helt utmattad när vi kom hem och hela dagen igår.

När jag sen låg och funderade på natten vad detta berodde på är jag mer och mer övertygad om att hon ännu inte är i balans efter Selmas bortgång. Några vänner som var på besök för två veckor sedan konstaterade att hon var väldigt förändrad. Det är alltid lättare för andra att se som inte träffar henne lika mycket som vi. Hon är sig inte lik ännu konstaterade dom. Mitt hjärta brister.

Det är två månader sedan Selma gick bort och jag börjar undra hur länge detta kan pågå. Jag har haft hundar som mist sin kompis förr men så här har det aldrig varit. Någonsin.

Vi fortsätter fira julen med att vara så lata som vi bara orkar. Ändrar våra planer för dagen med tanke på att mannen inte mår så bra. Ledsamt men vad gör man. Vi får väl se.

Jag kramar min hund och försöker tänka på det som var så trevligt med julafton och den fantastiska kväll vi hade igår på restaurang med några av barnen.

Ha en underbar dag!

Kram

 

26 dec 2014

Comments powered by Disqus