En härlig helg men.....

Godmorgon!

Det har det varit. En härlig helg. Den har innehållit kärt besök av goda vänner med barn och en härlig halva Skåne runt med motorcykeln. Vi har haft det hur skönt som helst. Om det inte hade varit för värmen!

För Doris. Hon har med åren blivit mer och mer värmekänslig och den här helgen har hon inte orkat göra någonting. Magen har krånglat och det har varit så synd om henne. Besöket av mastiffkompisen Harry var hon inte ett dugg intressead av. Tvärt om. Det var bara jobbigt tyckte hon. En kompis hon annars, om inte älskar så åtminstone tolererar. Hon valde att ligga för sig själv inomhus medan vi andra försökte få lite, lite svalka i trädgården. Hon verkar så trött min lilla stumpa att jag har bestämt att hon tar semester redan nu. De kurser som har avslutning denna veckan får klara sig utan Doris. Hon behöver vara ledig.

Söndagens tur med hojen var helt underbar. Vi avverkade sydkusten Trelleborg, Ystad där vi åt en god pizza på en skuggig restaurang. En väldigt skön paus. Vi fortsatte så nära havet vi kunde för att sedan ta vägen över Tomelilla och Sjöbo hem. Hur mysigt som helst. Tyvärr svalkade det inte alls i fartvinden trots att jag knäppte upp jackan för att få in lite luft. Pust och stön!

Bildresultat för svettig

 

Idag påbörjar vi som sagt sista veckans kurser innan semestern. Det är en ganska fullbokad vecka med en massa andra saker som måste göras innan jag ska var ledig. Känner mig lite trött och sliten och hoppas att det bara beror på att det är så varmt att man inte orkar med alla "måsten".

Jag lägger in en växel till och hoppas att "soppan" räcker ända fram. Tut, tut nu kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

 

6 jul 2015

Comments powered by Disqus