En dag på Hundalandet.

Godmorgon!

Härlig dag igår! Vädret kunde inte varit bättre. Ja, möjligen ett par grader svalare för hundarnas skull men oj, så kul vi hade! Hundalandet i Brösarp! Ett kul ställe. Fint och välskött. Roliga saker för hundarna att aktiveras på. Skuggiga träd där man kan slå sig ner och fika. Bänka och stolar utsatta lite här och där. En liten, liten damm där hundarna kan plaska med tassarna. Vatten behöver man inte ha med sig. Det finns det i inhängnaden. Ja, just det. Det är inhängnat. Man kan boka stället via deras hemsida så det finns alla anledning att kolla innan man kör dit om det är bokat för då får man inte komma in. Annars är det öppet för alla. Som sagt väl värt ett besök.

Vi var det vanliga gänget hundnördar som samlades för att aktivera våra voffs. Vad hände? Jo, vi släppte in och alla hundarna rusade iväg för att på egen hand undersöka alla grejorna. Vilken syn! Dom klättrade, sprang i tunnlar och balanserade på alla grejorna helt utan vår hjälp. T o m Selma skuttade omkring och hade jättekul.

Harry den förskräcklige!

Ringar man kunde springa igenom och få vatten på magen! Lilla Tindra höll sig hos matte Anette.

Disa kollade in de nya kompisarna Tyson och Rango tror jag han hette.

Doris och husse hittade skön skuggig plats att vila på.

Emma och Björn pausar tillsammans med Troja.

Hallå! Emma och Anette! Hunden är redan igenom!

Skrållan och Turbo låg så fint och vilade tillsammans med matte.

Persedelvård!

Leo solade medan Jill tog hand om farbror Harry.

Nu är jag färdig sa Doris och lade sig hos husse.

Alla kom inte med på bild. Vi hade en underbar förmiddag tillsammans. Jag är så glad att jag lärt känna dessa hundnördar som tar saker som det kommer. Inte har höga krav på aktiviteten utan bara har trevligt tillsammans.

Vi ses snart igen!

Ha en underbar dag!

Kram

 

18 jul 2014

Comments powered by Disqus