Inget lämnas åt slumpen.

Godmorgon!

Jag hade världens bästa idé för ett blogginlägg inatt när sömnen inte ville infinna sig. Den försvann när jag väl somnade och nu är det tomt och innehållslöst i knoppen. Vissa dagar är det bara så. Jag vaknade till min sista arbetsdag på en vecka. I Malmö är alla kurserna avslutade och i Hörby är vi en lektion back så där ska det bli avslutning nästa söndag. Sen startar nästa omgång. Sista för i år. Fullbokad till bristningsgräns. En plats kvar har jag på en kurs sedan är det fullständigt proppfullt. Både i Malmö och Hörby. Fantastiskt. Här ska jobbas.

Det är tur att jag är "ledig" nästa vecka. Med så många anmälda gäller det att vara ordentligt förberedd och är det något jag kan så är det att organisera. Inget lämnas åt slumpen.

Igår låg jag på alla fyra i gruset på gården och hällde ut alla klicker ur lådan i bilen för att kolla så det finns tillräckligt många att dela ut trots att jag egentligen visste att det finns det. Med råge. Inget lämnas åt slumpen.

Deltagarlistor ska skrivas ut med små noteringar om varje hund som jag antingen själv iakttagit eller som ägaren delgett mig. Kvitto ska ligga färdigskrivna i mapparna. Inget lämnas åt slumpen.

Lektionsplaneringar till alla kurser ska gås igenom och piffas upp. Några kurser jag ska starta har legat i träda ett tag och där måste det arbetas om lite här och där. Viktigt att det känns lite nytt och fräscht och ändå hemtamt och kul. Inget lämnas åt slumpen.

Bilen ska städas och alla sakerna ska kollas så det är helt och någorlunda otuggat så ingen hund skadar sig på någon av mina leksaker. Finns det tillräckligt med koner eller har någon gått åt under året. Är det något som måste inhandlas? Inget lämnas åt slumpen?

Är garderoben uppdaterad i bilen? Mössor, vantar extratröjor och regnkläder? Är allt helt och rent? Inget lämnas åt slumpen.

Hörs det att jag är ett kontrollfreak?

Ha en underbar dag!

Kram

6 okt 2013

Comments powered by Disqus