Det värsta är över nu.

Godmorgon!

Gårdagens känsloladdade begravning är över och det var precis så jobbigt som jag visste att det skulle bli. Nu är det över och vi som är kvar ska nu acceptera att vi inte längre har henne här.  Den processen får ta den tid det tar. Sånt är livet.

Jag tänker nu övergå till helt andra saker som hör till den processen. Den som säger att livet går vidare och är till för att levas. Var och en på sitt vis. Efter sin förmåga. Då går jag så klart över till hundarna. De två som ser till att jag lever från tidig morgon! Idag förbarmade sig husse över Selmas "småprat" i örat när hon tyckte att det var dags för frukost. Det är bara det att husse lurade henne gruvligt och gick långrunda innan frukost. Stackars Selma.

Jag kan konstatera att julen inte har varit hundarnas helg. Det har varit mycket soffhäng för dem. Något som mina guldklimpar klarar alldeles utmärkt. Deras matte har nämligen sett till att dom har tränat på att ta det lugnt när det behövs. Ett litet tag till har vi annat att göra men sen lovar jag att det kommer att återgå till det "normala".

Först ska vi se till att mor får möblerat på sitt nya boende. Något som de som skulle se till att det blev, skött sämre än tänkas kan. Det ska fixas ny tv och möbleras. Vi har helgen på oss och på måndag kör jag min mor till sitt nya boende som är över förväntan. Det kommer att bli så bra så.

Att det dagen efter är nyårsafton tar jag som ett tecken på att saker ska börja falla på plats. En sak i taget. Mot ett nytt år som börjar med en omgång kurser som ser ut att bli välfyllda med härliga hundar och ägare. Det blir nog bra det här.

Ha en underbar dag!

Kram

28 dec 2013

Comments powered by Disqus