Det finns en förklaring på allt.

Godmorgon!

Eller egentligen är det inte en helt ok morgon idag. Lite smågnällig konstaterar jag att gårdagens lite sega lektioner helt enkelt berodde på att en liten förkylning var på gång. Idag vaknar jag med täppt näsa och lite skrovel i halsen. Detta kommer jag att helt nonchalera och chocka bort med hjälp av små glas som svämmar över av c-vitaminer. Skål!

Doris mår inte heller riktigt bra idag. Vet inte riktigt vad som fattas henne. Igår var hon seg som kola och idag är hon lika hängig. Får hålla ögonen på henne. Fick henne knappt att röra sig överhuvudtaget igår på jobbet och skäms lite idag för att jag pressade henne. Förlåt min lilla duva. Jag får skylla det på att jag inte själv riktigt var på topp och tålamodet inte var riktigt där.

Vi skiter i det nu och går över till att vara lediga i tre dagar. Idag står det inköp av mat på schemat och ikväll ska jag gå och titta på en tvinspelning med Johan Wester och Anders Jansson. Jag kommer vara den där som sitter och nyser i ena hörnet och stör mer än andra.

Ha en underbar dag!

Kram

22 aug 2013

Comments powered by Disqus