Det är tomt!

Godmorgon!

 

Tyvärr. Idag är det helt tomt i detta huvud. Efter att ha raderat tre påbörjade inlägg börjar jag ge upp om att det ska bli något inlägg idag överhuvudtaget. Jag kom att tänka på hur länge jag bloggat egentligen och kom fram till att det första inlägget jag skrev, då i en blogg som hette Goldenlife, var i början av 2010 tror jag. I fyra år har jag krafsat ner ibland tänkvärda och ibland helt ointressanta tankar och observationer i bloggform. I stort sett dagligen.

Jag tycker att det är väldigt roligt att skriva. Det är inte alltid så genomtänkt. En och annan gång har det hoppat ut en groda som jag sedan kanske ångrat men jag raderar inte. Det var så jag tänkte just då. Den som inte vill läsa kan bara låta bli. Så enkelt är det. Jag är alltid beredd på att ta kritik. Även om jag har oerhört svårt för det. Jag ältar det ganska länge de gånger det händer. I ärlighetens namn har det inte hänt mer än en eller två gånger faktiskt.

Jag är inte samhällskritiker. Jag är hundnörd och för övrigt en väldigt vanlig människa. På gott och ont. Jag pekar ibland på de saker som gör livet lite komplicerat. Ibland sätter jag fokus på det som vi förhoppningsvis kan skratta åt. Ibland gråter jag här på bloggen. Kanske är det någon som gråter tillsammans med mig då. Minst lika ofta hoppas jag att man skrattar tillsammans med mig.

Att jag skriver mest om hundar är inte så konstigt. Dom är ju mitt liv! Mina bästa vänner tillsammans med min familj. Jag har många vänner. Många! De flesta har fyra ben! Det finns några tvåbenta också men de fyrbenta har nog ledningen i alla fall.

Det finns så mycket jag vill förmedla. Så mycket jag vill dela med mig av. Jag ser dagligen saker när jag är ute och går med mina hundar som det finns anledning att blogga om. Jag ser saker när jag tittar mig omkring i min tillvaro som man kan göra roliga saker av om man väljer att se på livet med humor.

Men. Idag var det som sagt lite tomt. Trots detta så blev det 366  ord nerklottrade här.

Inte dåligt för ett tomt huvud. :)

Ha en underbar dag!

Kram

21 okt 2014

Comments powered by Disqus