Det är mycket nu.

Godmorgon!

Efter en natt med telefonsamtal med skrämskott och oro för svärmor och magsjuka på mig själv är jag inte så pigg i huvudet så här på morgonen. Dessutom är lilla knoppen fullt av en massa saker som ska falla på plats framöver. Jag är rädd för att det finns en risk att jag glömmer något på vägen men då får det vara så. Så är det bara. Fattas bara att dom ringer och vill flytta på mor innan jul också. Då vet jag inte hur det ska gå. I need more time!

Om vi ska övergår till att prata hundar så här på min hundblogg så fortsätter Doris att imponera. Avbruten kattjakt nummer två inträffade igår och visst blev jag varm om hjärtat när mannen här hemma glatt konstaterade att "Du är mer värd än en katt!" och klädde det hela i ord jag väldigt gärna upprepar om och om igen. Min älskade hund!

Selma, som är en hund som gör allting i sin egen lilla takt, stod kvar och skällde ut katten däruppe i trädet men Doris valde mig ändå. Visst kan jag i dessa lägen ta till min "lyd omedelbart" ton men den använder jag mer och mer sällan. Varför? Jo, för att jag inte vill ha det förhållandet med mina hundar. Istället gick jag bara vidare med ena hunden och den andra, som inte vill bli av med oss, kom så småningom hon också. Nej, man kan inte göra så i alla läge men om man kan så tycker jag att det är bra. Alla, precis alla, tillfällen där man inte behöver gå i konflikt med sin hund ska man ta vara på. Alla.

 Idag ska hela dagen ägnas åt att städa och kanske t o m julpyntas så sonen känner lite svensk julkänsla när han kommer hit på fredag. Kakorna till kvällens avslutning på valpkursen bakades igår. Tur är väl det annars vet jag inte om det hade blivit någon kaka till fikan. Nu fram med snabeldraken och skurborsten. Nu ska det fejas!

Ha en underbar dag!

Kram

4 dec 2013

Comments powered by Disqus