Det är jag!

Godmorgon!

Bildresultat för ego

Just nu är jag på en plats i livet som jag har svårt för att se kunde vara bättre. De saker som är jobbiga och jag inte kan göra något åt har jag lärt mig lägga åt sidan. Åtminstone för det mesta. Tänk att det skulle behöva ta så långt tid att komma fram till detta! Inte på något sätt är mitt liv utan problem. Tror att man måste vara död för att det ska vara så, men, jag mår bra.

Jag kan räkna upp många saker att vara tacksam för. Det blir en lång lista. Samma stund som jag skrev den meningen kom jag att korrigera mig själv. Jag är på den plats jag är på grund av, inte trots, de val jag gjort i livet. Det handlar inte om tacksamhet. Jag tror inte så mycket på ödet. Jag tror man skapar sitt eget öde mer än något annat. Genom val i livet.

Jag har inte haft tur som fått en fantastisk man, underbara barn, fått jobba med det jag älskar mer än något annat i livet. Att jag bor fint och har det bra i största allmänhet. Det gör jag för att jag har jobbat för det! Val jag gjort. Arbetet jag lagt ner. Visst. Det handlar en del om tillfälligheter men det som gör att jag är där jag är idag beror ju på hur jag har hanterat detta.

Så. Jag tar full credit för att jag idag sitter med det jag har. Det kunde sett så annorlunda ut men det ska jag inte gå in på. På resan till den plats jag är idag har jag haft en stor trygg axel att stödja mig på och han har jag hängt ihop med i snart 40 år. Jag vill tro att jag varit lika stort stöd för honom. Vi har hjälpt varandra att ta beslut som ibland lett oss framåt och ibland bakåt men vi har båda gjort val som fört oss dit vi är idag. Vi. Han. Jag.

Så. Det är jag! Jag och ingen annan. Mina val och jag vill påstå att de valen inte varit helt fel. Därför är jag där jag är idag. Så tack till mig. Det är jag!

Ha en underbar dag!

Kram

19 aug 2015

Comments powered by Disqus