Dålig sömn och nöjd.

Godmorgon!

Bildresultat för nöjd

Hur man nu kan kombinera de två. Det kan man om man försöker riiiktigt mycket. Om man väldigt gärna vill. Varför jag varit sömnlös är en historia för sig. Den har pågått i många, många år så den lämnar vi därhän. Jag är så van vid att inte sova ordentligt så det är vardag för mig. Uppenbarligen får jag så mycket sömn jag behöver för jag brukar inte somna på jobbet. :) Hur det nu skulle kunna gå till?! Sånt liv som jag för med min röstförstärkare kan ingen på en radie av en mil somna. Jäkla liv är det på mig! Dessutom är det helt omöjligt att somna när man är omgiven av alla dessa lurviga underbara hundar som bjuder så på sig själva varenda vecka.

 Så att sömnen är dålig är inget nytt. Å andra sidan får man en massa tid till att planera och fundera över det som är viktigt i livet:
Vad ska vi ha med oss i husvagnen i helgen?
Vart ska vi köra? Att inte planera det är halva nöjet.
Har vi packat grillen?Vad ska nu valpen heta? Mannen som precis höll på att somna reste sig på armbågen och sa: "Martini!" Ja, varför inte. Den tar vi absolut med på listan. Vi vilar aldrig från detta viktiga ämne.

Hur ska jag få plats med alla på kurs i augusti? Det är här den nöjda känslan kommer in. Kurserna är i princip fullbokade redan så jag kan i lugn och ro gå på semester i full vetskap att det väntar en massa lurviga eller mindre lurviga voffs på mig när jag kommer tillbaka.
Vi är inte riktigt vid semestern ännu. Det är helt ok. Jag är så nöjd som det är. Med jobbet. Att jag inte sover struntar vi i. Det är helt ok att vara vaken. Är ju så nöjd med det mesta. Det hade kanske varit bra att sova lite ändå. Så kanske jag inte hade slagit i lilltån i badkaret så jag knappt kan gå nu. Hällt ut teet i vasken istället för i termosen. Glömmer byta om till skor från morgonskorna när jag ska gå ut med hunden. Tja, man kan inte få allt.

Ha en underbar dag!

Kram

11 jun 2015

Comments powered by Disqus