Dagsform

Godmorgon!

Det här är Doris dagsform idag tror jag:

2012-10-22-132549.jpg

Så här såg hon ut igår efter att ha fått klura på ett par svåröppnade paket och det brukar inte trötta ut henne riktigt så här mycket. Efter att ha jobbat hårt ett par dagar ska hon idag få vara hemma från jobbet och mysa med husse. Söndagarnas aktivitet tar nog en helt del på krafterna och lägger man dessutom till ytterligare tre dagars kursjobbande på det så kan man få lov att se ut så här emellanåt. Min lilla älskling.

Gårdagens lektion lägger jag inte till en av mina allra bästa. Efter en eftermiddag med ett litet, men dock migränanfall körde jag till jobbet med lite gele i kroppen och en hjärna som inte riktigt ville som jag. Därmed var jag inte riktigt nöjd själv efter lektionen men förhoppningsvis var deltagarna det. Efter en lite stökig början, gruppen består av hundar i konsmognadsålder, samlade de ihop sina hjärnceller och var hur duktiga som helst.

2012-10-22-195215.jpg

Normalt sett är det hur roligt som helst när det är lite utmaningar att ta hand om men igår var jag nog inte så bra instruktör som jag borde vara. Jag hatar migrän, vem kan göra annat!, tur att det inte drabbar mig så ofta.

Idag är en helt annan dag och jag lägger gårdagen till handlingarna och laddar för dagens lektion istället.

Ha en underbar dag!

Kram

 

23 okt 2012

Comments powered by Disqus